Sökord
Kategori
Location
Filter by Amenities:

202 Results Found

Sortera efter

Bistro Björkvik

Björkviksvägen 24, Ingarö, Sweden
Stora balunser eller små intima middagar, allt är möjligt. Bistro Björkvik är en pärla vid havet med underbar utsikt, trevlig personal och god mat. Välkommen för att smaka dagens lunch eller varför inte fira med vänner och familj då du kan skräddarsy din egna fest!

Vindö bilgalleri

Bredviksvägen 1 139 74, Djurhamn
Hösten 2020 öppnar någonting storslaget på Värmdö i Stockholms skärgård. Upplev exklusiva bilar från olika epoker på Vindö Bilgalleri och besök Glassvillan, vårt café med makalöst god egentillverkad gelato. I våra speciella lokaler kommer det även finnas möjlighet att hålla fester, event och företagslanseringar

Värmdö Stories

Gustavsberg, Sweden
Vill du upptäcka Gustavsberg och samtidigt lära dig mer om dess historia på ett underhållande sätt? Boka en guidad tur och lyssna till personliga berättelser om Gustavsbergs historia som inte finns nedskriva i guide- eller historieböcker.  Värmdö Stories arrangerar guidade turer i Gustavsberg året om.

Kattholmen Kök & Bar

Odelbergs väg, Gustavsberg, Sweden
Kattholmen är en historisk plats på Värmdö som vi fått äran att förädla till vad som kommer bli en bestående och högklassig destination. Vårt fokus är fördelat på miljö, högklassig personlig service och grymma råvaror. Tillsammans ska dessa tre komponenter skapa ett nytt vardagsrum för värmdöbor men också en destination för turister och hela Sverige.

Guiding i Fredriksborg Fästning

Fredriksborg Hotell & Restaurang, Fredriksborgsvägen 17, Värmdö, Sweden
Fredriksborgs Fästning vid Oxdjupet var sin tids starkaste befästning. Från 1735 skyddade den Stockholm i över 100 år. Om ni äter eller bor på Fredriksborg Hotell finns guidning varje dag kl. 17. Fredag och söndag kan även icke gäster till hotellet medfölja. Guidningarna är kostnadsfria.

Fredriksborg Café och bageri

Fredriksborg Hotell & Restaurang, Fredriksborgsvägen 17, Värmdö, Sweden
Med fantastiskt läge precis vid vattnet ligger Fredriksborgs gemytliga bryggservering nere på 1700-tals bryggan "Corps de Garde". Här finns enklare maträtter, fika, drycker inkl öl och vin mm. Mitt i Oxdjupet så man nästan kan ta på kryssningsfartygen när de passerar, och njuta av båtlivet. Cafébord, solstolar och säckar att sjunka ner i. Obs att toalett endast finns upp vid hotellet

Stavsnäs gästhamn

Stavsnäs, Sweden
Denna nybyggda gästhamn erbjuder sjuttio gästplatser vid Y-bom. För större båtar erbjuds ett fåtal platser med långskeppsförtöjning. Samtliga platser vid gästhamnen är utrustade med tillgång till el och färskvatten samt fri tillgång till WiFi. Miljöstation finns i anslutning till gästhamnen och likaså latrintömning på separat brygga.

Kulturstig Pilhamn

Ingarö, Sweden
Stigen går längs Farleden Kolström och passerar delvis genom Ingarö gamla Sockencentrum som Riksantikvarieämbetet definierat som en miljö av rikshistoriskt intresse. Stigen är 1,7 km lång och går från Ingarö Kyrka till Dyviken. Största delen av stigen är lättgången.

Konferensidé AB

Fenix väg, Gustavsberg, Sweden
En kräsen och passionerad bokningsbyrå för möten, konferenser och events. Vår personliga service är det som utmärker oss och vi älskar att hitta den bästa platsen för ditt möte. En heltäckande bokningsbyrå för konferenser i Sverige och utomlands. Vi på Konferensidé är duktiga på möten och har över 15 års erfarenhet av att boka och arrangera konferenser åt företag.

Padel22

Fenix väg 22, Gustavsberg, Sweden
Välkommen till Värmdös första padelanläggning! En modern premiumanläggning som ligger centralt i direkt anslutning till Värmdö Köpcentrum. Vi erbjuder tre högkvalitativa Padelbanor från Padeltotal inomhus samt trivsamma omklädningsrum med bastu. På övervåningen finns en konferensavdelning med lounge och TV som är möjlig att abonnera både för företag och privata sällskap.